Affenpinscher

Hallo Affenpinscher baasje,

Ben je op zoek naar een hoogkwalitatieve leren halsband voor jouw leergierige, maar koppige viervoeter?  Zoek dan niet verder!

De Affenpinscher heeft een gemiddelde halsomvang van 25 – 33 centimeter. Op basis van deze gemiddelde afmetingen, hebben wij de perfecte halsbanden gevonden voor jouw Affenpinscher. We beperken ons niet tot een enkele halsband, maar hebben een variatie aan modellen in verschillende maten.

Even kennismaken

De Affenpinscher of ‘Monkey Terrier’ vond je vroeger op Duitse boerderijen. Daar jaagden ze op ratten en muizen en beschermden ze in de winter de voedselvoorraad van de boeren. Tegenwoordig is de Affenpinscher een pittige, maar vermakelijke gezinshond. Ze zijn snel tevreden, dol op jouw gezelschap en meestal rustig. Blaffen doet dit hondenras alleen als er op zijn territorium iets opmerkelijks gebeurt. De naam stamt af van het Duitse woord ‘Affe’, wat aap betekent. Naast dat ze op aapjes lijken, hebben ze nog meer gemeen: deze brutale hondjes laten je maar al te graag zien wat ze allemaal in hun mars hebben.

0
    0
    In de mand
    Your cart is emptyReturn to Shop