Engelse Bulldog

Hallo Engelse Bulldog baasje,

Ben je op zoek naar een hoogwaardige leren halsband voor jouw eigenzinnige, maar vriendelijke viervoeter? Zoek dan niet verder!

De Engelse Bulldog heeft een gemiddelde halsomvang van 46 – 61 centimeter. Op basis van deze gemiddelde afmetingen, hebben wij de perfecte halsbanden gevonden voor jouw Engelse Bulldog. We beperken ons niet tot een enkele halsband, maar hebben een variatie aan modellen in verschillende maten.

Even kennismaken

 

De Engelse Bulldog was vroeger een echte stierenvechter. Dankzij de enorme vooruitstekende onderkaak en brede neus kon hij goed doorademen tijdens het bijten. De Engelse Bulldog van nu herken je in dit vechtersplaatje niet meer terug. De meeste Engelse Bulldogs zijn vreedzaam, lui en vriendelijk. Alleen als je als vreemdeling op zijn ‘eigen terrein’ komt, zal hij van zich laten horen. Met zijn potige voorkomen zal hij menig dief afschrikken, maar schijn bedriegt: het is een lieve, zachtaardige en vrij rustige gezelschapshond die het liefst de hele dag luiert en met zijn baasje knuffelt.

0
    0
    In de mand
    Your cart is emptyReturn to Shop