Golden Retriever

 

Hallo Golden Retriever baasje,

Ben je opzoek naar een hoogwaardige leren halsband voor jouw elegante en kalm, maar vriendelijke  viervoeter? Zoek dan niet verder!

De Golden Retriever heeft een gemiddelde halsomvang van 41 – 61 centimeter. Op basis van deze gemiddelde afmetingen, hebben wij de perfecte halsbanden gevonden voor jouw Golden Retriever. We beperken ons niet tot een enkele halsband, maar hebben een variatie aan modellen in verschillende maten.

Even kennismaken

 

Dit aandacht vragende, veelzijdige, eenvoudig te trainen en aantrekkelijke ras is populairder in Noord Amerika en Scandinavië dan in zijn geboorteland Groot Brittannië. De Golden Retriever werd gefokt om watervogels te apporteren en geeft daarom een zachte mond. Verder hapt of bijt de hond zelden. Vooral met kinderen is hij geduldig. Er zijn verschillende soorten raslijnen ontwikkeld voor verschillende doeleinden. Een variëteit werkt als jachthond, een andere is ontwikkeld om mee te doen aan veldwedstrijden en de grootste slag is gewijd aan het showring en het gezinsleven. Een vierde fok lijn heeft honden voortgebracht die uitsluitend worden getraind als hulphonden voor blinde of gehandicapte mensen.

0
    0
    In de mand
    Your cart is emptyReturn to Shop