Hollandse Herder

 

Hallo Hollandse Herder baasje,

Ben je opzoek naar een hoogwaardige leren halsband voor jouw intelligente, zelfstandige en veelzijdige  viervoeter? Zoek dan niet verder!

De Hollandse Herder heeft een gemiddelde halsomvang van 46 – 70 centimeter. Op basis van deze gemiddelde afmetingen, hebben wij de perfecte halsbanden gevonden voor jouw Hollandse herder. We beperken ons niet tot een enkele halsband, maar hebben een variatie aan modellen in verschillende maten.

Even kennismaken

 

Terwijl de verwante Belgische Herders zeer bekend zijn geworden in Noord-Europa en de Verenigde Staten, heeft deze uitstekende diensthond buiten Nederland weinig volgelingen gekregen. Zelfs in Nederland komt dit ras niet veel meer voor. Dit ras, oorspronkelijk een veelzijdige boerderijbewaker, drijver, karrentrekker en veehond, lijkt heel veel op de Belgische herdershonden, maar heeft misschien meer bloed van de Duitse Herder door zijn aderen stromen. Tegenwoordig wordt de Hollandse Herder gebruikt als een zeer competente waakhond, maar ook als herdershond, waakhond, politie- en beveiligingshond en gezelschapshond.

0
    0
    In de mand
    Your cart is emptyReturn to Shop