Leonberger

Hallo Leonberger baasje,

Ben je opzoek naar een hoogwaardige leren halsband voor jouw vriendelijke en beschermende viervoeter? Zoek dan niet verder!

De Leonberger heeft een gemiddelde halsomvang van 55 – 65 centimeter. Op basis van deze gemiddelde afmetingen, hebben wij de perfecte halsbanden gevonden voor jouw Leonberger. We beperken ons niet tot een enkele halsband, maar hebben een variatie aan modellen in verschillende maten.

Even kennismaken

 

Alderman Heinrich Essig wilde een hond creëren die op de leeuw leek van het stadswapen van het Duitse Leonberg. Deze geniale reus stierf bijna uit tijdens de tweede Wereldoorlog, maar kreeg de afgelopen 25 jaar in zijn land van herkomst en in Groot-Brittannië en Noord-Amerika weer vaste voet. Toen de Leonberger voor het eerst werd tentoongesteld, werd dit ras afgedaan als kruising van verschillende rassen, en dat is precies wat de Leonberger is. Toch is deze hond een opvallend mooie hond. Deze verstokte zwemmer is bereid om in het koudste weer het water in te gaan. Door zijn omvang is deze hond ongeschikt voor het stadsleven.

0
    0
    In de mand
    Your cart is emptyReturn to Shop