Mastino Napoletano

 

Hallo Mastino Napoletano baasje,

Ben je opzoek naar een hoogwaardige leren halsband voor jouw evenwichtige en dominante viervoeter vol met zelfvertrouwen? Zoek dan niet verder!

De Mastino Napoletano heeft een gemiddelde halsomvang van 63 – 71,5 centimeter. Op basis van deze gemiddelde afmetingen, hebben wij de perfecte halsbanden gevonden voor jouw Mastino Napoletano. We beperken ons niet tot een enkele halsband, maar hebben een variatie aan modellen in verschillende maten.

Even kennismaken

 

De Mastino Napoletano komt al sinds de Oudheid voor in Campania, in Midden-Italië, maar werd pas in 1947 tentoongesteld. De beschrijving van de perfecte huisbewaker door de Romeinse schrijven Columella zou van toepassing kunnen zijn op dit zware ras, dat minder dan 50 jaar geleden uit de vergetelheid werd gehaald door Piero Scanziani, een enthousiaste fokker. De Mastino Napoletano moet op jonge leeftijd gesocialiseerd worden en gehoorzaamheidstraining ondergaan, en reuen kunnen dominant zijn. Dit ras heeft geen frequente lichaamsbeweging nodig, maar omdat dit ras relatief groot is , is een stadleven met een Mastino erg lastig voor te stellen.

0
    0
    In de mand
    Your cart is emptyReturn to Shop