Mechelse Herder

 

Hallo Mechelse Herder baasje,

Ben je opzoek naar een hoogwaardige leren halsband voor jouw dominante, krachtige en atletische viervoeter? Zoek dan niet verder!

De Mechelse Herder heeft een gemiddelde halsomvang van 45 – 60 centimeter. Op basis van deze gemiddelde afmetingen, hebben wij de perfecte halsbanden gevonden voor jouw Mechelse Herder. We beperken ons niet tot een enkele halsband, maar hebben een variatie aan modellen in verschillende maten.

Even kennismaken

 

De Mechelse Herder was de eerste Belgische Herder die het type bepaalde en  hierdoor werd hij dus de standaard waarvan andere Belgischer herdershonden werden beoordeeld. Dit ras is vernoemd naar Mechelen, waar deze herdershond het meest voorkwam. De Mechelse Herder heeft een vacht die lijkt op die van de gladharige Hollandse Herder, maar zijn temperament lijkt het meest op dat van de Lakense: actief en alert, met instinct om te waken en te beschermen. Na de Lakense is dit de minst populaire Belgische Herder, hoewel deze beide rassen mogelijkerwijs minder schuw zijn dan de Groenendaeler en de Tervurense. Dit ras komt zelden voor doordat de concurrentie van de Duitse Herder in populariteit toeneemt. Toch is de Mechelaar een vindingrijke hond, die door de politie steeds meer wordt ingezet voor beveiligingswerk.

0
    0
    In de mand
    Your cart is emptyReturn to Shop