Münsterlander

Hallo Münsterländer baasje,

Ben je opzoek naar een hoogwaardige leren halsband voor jouw intelligente en meegaande viervoeter? Zoek dan niet verder!

De Münsterländer heeft een gemiddelde halsomvang van 50 – 55 centimeter. Op basis van deze gemiddelde afmetingen, hebben wij de perfecte halsbanden gevonden voor jouw Münsterländer . We beperken ons niet tot een enkele halsband, maar hebben een variatie aan modellen in verschillende maten.

Even kennismaken

 

De Grote Münsterländer is een ras dat afstamt van de amorfe Duitse vogelhonden en begon als de zwart-witte kleurvariant op de lever met wit Duitse Staande Langhaar. In 1919 werd de rasclub opgericht en net als zijn kleinere bloedverwanten wordt deze hond steeds populairder buiten zijn land van oorsprong. Het voortbestaan van de grote Münsterländer als ras was meer op negatieve dan op positieve aspecten gebaseerd. Toen de Duitse Staande Langhaar in verval raakte, werd een rasclub opgericht om het ras te redden, dat alleen leverkleurige en witte exemplaren in de rasstandaard opnam. Er werden nog steeds zwart-witte puppy’s geboren. Jagers in de buurt van Münster, Duitsland, geïnteresseerd in zowel vorm als functie, gingen deze zwart-witte honden fokken. De hond geniet erg van aandacht en gezelschap.

0
    0
    In de mand
    Your cart is emptyReturn to Shop