Saarlooswolfhond

 

Hallo Saarlooswolfhond baasje,

Ben je opzoek naar een hoogwaardige leren halsband voor jouw wolfachtige en aantrekkelijke viervoeter? Zoek dan niet verder!

De Saarlooswolfhond heeft een gemiddelde halsomvang van 55 – 65 centimeter. Op basis van deze gemiddelde afmetingen, hebben wij de perfecte halsbanden gevonden voor jouw Saarlooswolfhond. We beperken ons niet tot een enkele halsband, maar hebben een variatie aan modellen in verschillende maten.

Even kennismaken

 

In 1921 begon een Nederlandse fokker, Leendert Saarloos, met een levenslang experiment om trainbaarheid van de Duitse Herder te verbeteren door wolvenbloed in te kruisen. Hoewel de trainbaarheid niet verbeterde, werd dit ras in 1975 erkend. Dit zeldzame Nederlandse ras is gemakkelijker te trainen en geschikter voor het stadsleven dan de Tsjechosolwakse Wolfhond. Dat komt waarschijnlijk deels doordat dit ras langer selectief wordt gefokt, maar ook doordat het de kuddegerichte Canadese Wolf, in plaats van de alleen jagende Karpatenwolf, in zijn genen heeft zitten. Dit ras vertoont een wolfachtige behoedzaamheid, en wordt tegenwoordig gebruikt als gezelschapshond.

0
    0
    In de mand
    Your cart is emptyReturn to Shop