Stafford Terriër

 

Hallo American Staffordshire Terriër baasje,

Ben je op zoek naar een hoogwaardige leren halsband voor jouw atletische en krachtige viervoeter? Zoek dan niet verder!

De American Staffordshire Terriër heeft een gemiddelde halsomvang van 36 – 60 centimeter. Op basis van deze gemiddelde afmetingen, hebben wij de perfecte halsbanden gevonden voor jouw Stafford Terriër . We beperken ons niet tot een enkele halsband, maar hebben een variatie aan modellen in verschillende maten.

Even kennismaken…

 

De Staffordshire Terriër gaat liefdevol met het gezin en vaak vreemden of zelfs dierenartsen om. Dit ras kenmerkt zich door aanhankelijkheid en wil niets liever dan opgenomen worden als deel van het gezin. Het is een opgewekte hond die van nature erg gehoorzaam is, maar ook koppig en eigenzinnig kan zijn. Hij is intelligent, alert en leert snel. Het is wel zaak hem een duidelijke, consequente en positieve opvoeding te geven.

Vaak zijn Amerikaanse Staffordshire Terriërs enthousiaste allemansvrienden die graag in het middelpunt van de belangstelling staan. Mits consequent opgevoed, zijn ze vaak goed in de omgang met kinderen. Wanneer de Staffordshire Terriër een andere hond of een andere dier tegenkomt, kan de neiging ontstaan tot agressief gedrag. Dit is terug te herleiden tot het verleden, waarin dit ras werd gefokt om te vechten. Door selectief fokken is deze neiging met succes verminderd.

0
    0
    In de mand
    Your cart is emptyReturn to Shop