Teckel

 

Hallo Teckel baasje,

Ben je opzoek naar een hoogwaardige leren halsband voor jouw eigenwijze maar sociale en nieuwsgierige viervoeter? Zoek dan niet verder!

De Teckel heeft een gemiddelde halsomvang van 20 – 41 centimeter. Op basis van deze gemiddelde afmetingen, hebben wij de perfecte halsbanden gevonden voor jouw Teckel. We beperken ons niet tot een enkele halsband, maar hebben een variatie aan modellen in verschillende maten.

Even kennismaken

 

In de meeste landen ter wereld bestaat de Teckel in twee formaten, maar in Duitsland bestaan er drie: de Dashond standaard, De dashond Kaninchen en de Dashond Dwerg. Deze drie formaten werden gefokt om op drie soorten wild te jagen: de Kaninchen op konijnen, de dwerg en Standaard voor het grotere wild, afhankelijk van de grootte van et hol van het dier. In Duitsland wordt de Dashod beoordeelt op zijn geschiktheid om te werken. Deze honden zijn niet zo zwaar en kortbenig als de honden in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. Duitse fokkers streven er naar om een de teckel te creëren met een lang, soepel lichaam, dat veel ruimte biedt voor een sterk hart en longen en stevige voorbenen om mee te graven. De teckel wordt tegenwoordig meer gebruikt als gezelschapshond, dan als jachthond.

0
    0
    In de mand
    Your cart is emptyReturn to Shop