Yorkshire Terriër

 

Hallo Yorkshire Terriër baasje,

Ben je opzoek naar een hoogwaardige leren halsband voor jouw leergierige en intelligente viervoeter? Zoek dan niet verder!

De Yorkshire Terriër heeft een gemiddelde halsomvang van 25 – 30 centimeter. Op basis van deze gemiddelde afmetingen, hebben wij de perfecte halsbanden gevonden voor jouw Yorkshire Terriër. We beperken ons niet tot een enkele halsband, maar hebben een variatie aan modellen in verschillende maten.

Even kennismaken

 

’s Werelds populairste terriër ontstond aan het begin van de negentiende eeuw in de streek West Riding in Yorkshire. Mijnwerkers wilden hier een terriër voor de rattenjacht ontwikkelen die klein genoeg was om in hun zak te steken. Zo ontstond de Yorkshire Terriër. Dit uitbundige energieke hondje is tegenwoordig een van de populairste rassen van Groot-Brittannië. In andere delen van Europa en Noord-Amerika is dit ras net zo populair, aangezien het alle positieve kenmerken van een hond heeft. Veel Yorkshire terriërs worden verwend vanaf het moment dat ze in huis worden genomen. Hierdoor krijgen ze echter nooit de kans om te laten zien waar ze voor gefokt zijn. De typische Yorkshire Terriër is een energiek hondje, dat zich weinig aantrekt van zijn kleine formaat. Yorkshire Terriërs zijn dol op spelen en hebben ook onuitputtelijke energie. Hoewel dit ras word beschouwd als modeaccessoire, is het ook vasthoudend en koppig.

0
    0
    In de mand
    Your cart is emptyReturn to Shop