West Highland White Terriër

 

Hallo West Highland White Terriër baasje,

Ben je opzoek naar een hoogwaardige leren halsband voor jouw zelfbewuste en vriendelijke viervoeter? Zoek dan niet verder!

De West Highland White Terriër heeft een gemiddelde halsomvang van 35 – 40 centimeter. Op basis van deze gemiddelde afmetingen, hebben wij de perfecte halsbanden gevonden voor jouw West Highland White Terriër. We beperken ons niet tot een enkele halsband, maar hebben een variatie aan modellen in verschillende maten.

Even kennismaken

 

De Cairn Terriër kreeg vroeger maar een enkele keer witte puppy’s. De familie Malcolm uit Schotland fokte de Cairn Terriër selectief, waardoor er een ras ontstond dat goed zichtbaar was in het Schotse heidelandschap. Hoewel de West Highland White Terriër en de Cairn Terriër een gemeenschappelijke voorvader hebben, zijn door selectief fokken rassen ontstaan met zeer verschillende persoonlijkheden. De Westie is wereldwijd bekend door de rol in de reclame van een Schotse Whisky. Bovendien is wit een modieuze kleur voor een hond, die staat voor geluk of eenvoudigweg reinheid. Het gevolg is dat de West Highland White Terriër populair is in Noord-Amerika, Europa en Japan. Dit ras is dol op veel aandacht en regelmatige lichaamsbeweging.

0
    0
    In de mand
    Your cart is emptyReturn to Shop