Verzendkosten

Om het online shoppen leuk te houden, houden we de verzendkosten zo laag mogelijk. We berekenen dus niet alle kosten aan je door. We leggen even uit hoe het precies zit.

Onder de verzendkosten vallen niet alleen de portokosten van de koeriersdienst. Ook het verzenddoosje, het opvulmateriaal, het verzendetiket, de bijgesloten factuur en het proces van orderbevestiging tot verzending kosten geld. Door steeds in bulk te verzenden besparen we met name op de handlingkosten, zodat we de verzendkosten laag kunnen houden.

Bij bestelling tot € 69,99 zijn de verzendkosten € 5,95
Alles wat in een verzenddoosje past (o.a. halsbanden tot 2 cm breed) met een totale waarde tot circa € 35,- versturen we via de reguliere post van PostNL. Deze pakketten versturen we in principe iedere werkdag en valt gewoon door je brievenbus. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

Is de bestelling duurder dan € 35,- of breder dan 2 cm, dan versturen we het als pakketpost. Onze vaste bezorgers zijn PostNL en DHL. Efficiëntie houdt de kosten laag: vandaar dat we doorgaans alleen op dinsdag en donderdag pakketten verzenden.
Bij bestellingen vanaf € 70,- zijn de verzendkosten binnen Nederland gratis

Verzending naar het buitenland: vanaf € 13,00
Hond&halsband.nl verstuurt met regelmaat pakketten naar het buitenland. De verzending naar België en Duitsland kost € 13,00 (incl. track&trace). Als u een bestelling wilt plaatsen vanuit een ander land, kunt u contact opnemen met de Service Baasjes.
Bij bestellingen vanaf € 120,- zijn de verzendkosten naar België gratis.

0
    0
    In de mand
    Your cart is emptyReturn to Shop