Basset

Hallo Basset baasje,

Ben je op zoek naar een hoogwaardige leren halsband voor jouw koppige, maar meestal vriendelijke viervoeter? Zoek dan niet verder.

De Basset heeft een gemiddelde halsomvang van 42 – 50 centimeter. Op basis van deze gemiddelde afmetingen, hebben wij de perfecte halsbanden gevonden voor jouw Basset. We beperken ons niet tot een enkele halsband, maar hebben een variatie aan modellen in verschillende maten.

Even kennismaken

 

‘Basset’ is Frans voor ‘laag-gezet’. De Basset staat laag op zijn poten en was vroeger een echte speurneus. Deze lang en laag gebouwde honden kijken je met hun diepliggende ogen vriendelijk aan. Let wel: De ondeugende Bassets hebben een strikte opvoeding nodig om ze fatsoen bij te brengen. Laat je de Basset zijn eigen gang gaan, dan resulteert dat in verwende en onhandelbare streken. Voor veel cartoontekenaars en reclamemakers is dit ras een geweldige inspiratiebron. Zo is het Amerikaanse cartoonkarakter Fred Basset wereldwijd bekend met zijn humoristisch, vaak ironisch commentaar op het gedrag van zijn baasjes.

0
    0
    In de mand
    Your cart is emptyReturn to Shop