Over Hond&Halsband.nl

Algemene informatie
Hond&Halsband.nl is de meest gebruiksvriendelijke webshop met de grootste collectie hondenhalsbanden. Je vindt hier halsbanden in prijsklassen variërend van 10 tot 150 euro. Ook kun je hier terecht voor tuigjes, losse riemen en complete sets.

Over onze collecties
Hond&Halsband.nl verkoopt zowel in eigen beheer ontwikkelde en geproduceerde halsbanden, riemen en tuigjes als collecties van derden. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe merken, modellen en materialen, zodat je maandelijks nieuwe artikelen op deze site kunt vinden.

Garantie
De producten op deze site zijn met grote zorg geselecteerd. Daarom durven wij ruime garantietermijnen te bieden. Die termijn is afhankelijk van de prijsklasse waarbinnen het product valt. Een hogere prijsklasse betekent vanzelfsprekend dat de materialen en de afwerking hoogwaardiger zijn. Je mag dan dus een langere levensduur verwachten.

Vestigingsplaats
Ons bedrijf is gevestigd in het centrum van Tilburg. Helaas hebben wij geen showroom of winkelruimte, dus langskomen om te passen is (nog) niet mogelijk. Wij leveren vanuit een eigen magazijn, om de kwaliteit en de snelheid van levering te kunnen bewaken. Producten waarover je niet tevreden bent, kun je retour sturen naar het onderstaande adres. Voor vragen en opmerkingen zijn wij te contacteren via e-mail en telefoon.

Contactgegevens
Hond&Halsband.nl
St. Josephstraat 135
5017 GG Tilburg

Bedrijfsgegevens
KvK 18087162
BTW NL 1514.23.465.B01
Rabo 1431 89 956

Telefoon (bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 15:00 uur)
013 – 302 94 22

Vragen over producten en bestellingen
support@hondenhalsband.nl

Vragen over facturen en betalingen
administratie@hondenhalsband.nl

Algemene vragen
info@hondenhalsband.nl

0
    0
    In de mand
    Your cart is emptyReturn to Shop